Заготівля малини з цукром без варіння

Переберіть малину, прибираючи всі пошкоджені ягоди. Мити її не варто, вона вбере надто багато вологи та зіпсує заготівлю. Перекладіть малину в блендер, додайте 700 г цукру та перебийте до однорідної консистенції. Розкладіть у зіп-пакети чи стерилізовані банки та заховайте в холодильник чи морозилку.

Як заготовити малину з цукром?

Рецепт малини, перетертої з цукром А збирати їх потрібно тільки в суху погоду. Після збору врожаю ягоди необхідно перебрати й, не миючи їх, засипати цукром із розрахунку 1:1 (1 кг цукру = 1 кг малини). Після цього малину слід перетирати дерев'яним товкачем протягом 10–15 хвилин. Кеш

Як правильно заготовити малину на зиму?

Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері.

Як заморозити малину без цукру?

Якщо вам подобається відчувати натуральний смак малини без цукру сміливо заморожуйте ягоди у поліетиленових пакетах чи контейнерах. Якщо ви збираєтеся використовувати ягоди як декор у випічці чи інгредієнт для фруктових салатів, необхідно щоб ягоди були цільні.

Малина з цукром на зиму без варіння: рецепт і 10 …
Рецептів приготування малини з цукром без варіння на зиму безліч. Вони хороші тим, що десерт завжди виходить смачним. Під час епідемії грипу і ГРВІ заготівля стане прекрасним профілактичним засобом проти застуди. Підготовка ягід і ємності Щоб отримати ласощі, яке швидко не забродить, беруть якісні інгредієнти і ретельно підготовлюють тару.