Як заводити дріжджове тісто на пиріжки

Як приготувати дріжджове тісто на пиріжки?

Вбийте в миску яйце, влийте 100 мл соняшникової олії та всипте 500 г борошна. Перемішайте інгредієнти ложкою, щоб вони трішки об'єдналися. Притрусіть робочу поверхню борошно, з миски перекладіть тісто та замісіть його. Воно має вийти однорідним та м'яким.

Як приготувати тісто для пиріжків?

Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину.

Як зробити дріжджове тісто для заморозки?

Зробіть напівфабрикати з дріжджового тіста, покладіть на змащене маслом деко і поставте в духовку на 5 хвилин. Після цього вийміть випічку, остудіть та оберніть харчовою плівкою. У такому вигляді напівфабрикати заморожують у морозилці та при необхідності допікають.

Дріжджове тісто для пиріжків – покроковий рецепт