Як заводити дріжджове тісто на пиріжки
Як приготувати дріжджове тісто на пиріжки?
Вбийте в миску яйце, влийте 100 мл соняшникової олії та всипте 500 г борошна. Перемішайте інгредієнти ложкою, щоб вони трішки об'єдналися. Притрусіть робочу поверхню борошно, з миски перекладіть тісто та замісіть його. Воно має вийти однорідним та м'яким.
Як приготувати тісто для пиріжків?
Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину.
Як зробити дріжджове тісто для заморозки?
Зробіть напівфабрикати з дріжджового тіста, покладіть на змащене маслом деко і поставте в духовку на 5 хвилин. Після цього вийміть випічку, остудіть та оберніть харчовою плівкою. У такому вигляді напівфабрикати заморожують у морозилці та при необхідності допікають.
Дріжджове тісто для пиріжків – покроковий рецепт