Як посолити гарбузове насіння

Як правильно смажити гарбузове насіння?

  1. Промийте гарбузове насіння і ретельно їх просушіть паперовими рушниками
  2. Насухо витріть плоску тарілку і викладіть на неї насіння
  3. Якщо хочете, щоб вони поджаривалась рівномірно, викладайте їх тонким шаром
  4. Виставте потужність на максимум, а таймер на 2 хвилини

Кеш

Як правильно вживати гарбузове насіння?

Разова доза гарбузового насіння для дорослої людини становить 50 г, добова — близько 100 г, це приблизно 40 штук. Рекомендується вживати їх сирими натще, запиваючи водою. Оскільки гарбузове насіння покращує сон, його можна і потрібно вживати на ніч.

Як правильно сіяти гарбузи?

Насіння засипають родючою землею, а ділянку мульчують торф'яною крихтою або перегноєм. Між рядами залишають проміжок не менше 2 м, а між ямками в ряду – не менше метра. Робити ямки краще в шаховому порядку. Щоб прискорити появу сходів, на посіви накидають плівку, присипаючи її краї землею.

Як правильно посмажити гарбузове насіння, щоб вони …
Як смачно посмажити гарбузове насіння на сковороді, в мікрохвильовій печі, духовці, з сіллю, щоб вони розкрилися, будинки: кращі рецепти.