Як пасинкувати патисони
Як росте Патісон?
Патисон добре росте на родючих ґрунтах, багатих на органічні добрива, не витримує важких, перезволожених і кислих ґрунтів. Рослина вибаглива до світла, тож при загущенні сповільнює ріст і розвиток, жіночі квітки запилюються погано і врожайність знижується. Тому не шкодуйте місця для патисона.
Як фарширувати патисони?
Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.
Як приготувати смачно патисони?
У мисці змішати сметану і яйце, посолити, перемішати вінчиком і додати зелену цибулю. Знову перемішати і натерти твердий сир. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти патисони, залити їх сметанно-яєчною сумішшю і посипати сиром. Запікати в духовці 30-40 хвилин при 180°C.
Як приготувати патісони: прості рецепти на будь-який …
сіль дрібна морська, перець запашний чорний – додавати до смаку; сметана жирна – подавати до готової страви. Підготовка інгредієнтів Перед тим як приготувати патісони на сковороді, їх слід ретельно обробити.