Сирники або сирники як правильно
Тлумачення, значення слова «сирник»: СИ́РНИК, а, чол. Корж із сиром і приправами, а також пиріжок або млинець із начинкою з сиру. Масу [сиру] викладають на розкачане на листі тісто, розрівнюють, змащують білком, а зверху накладають сітку з тонких шнурків, зроблених з цього ж тіста.
Як правильно смажити сирники?
Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш
Як по українськи буде сірники?
творожники, сырники) — корж із сиром і приправами.
Як правильно заморозити сирники?
Більш того, можна заморожувати вже обсмажені сирники. Їм необхідно для початку охолонути при кімнатній температурі, потім – годину в холодильнику. А вже потім складаємо їх у пакет і відправляємо в морозилку.
Сырники — Википедия
Сы́рники (укр. сирники; от укр. сир — творог), творожники — блюдо белорусской , русской , украинской и молдавской кухонь в виде обжаренных лепёшек из творога и муки . Особенность рецепта — творог должен быть тщательно отжат и протёрт (например, через сито или в блендере): …