Овочі у вакуумі

У вакуумі немає зовнішнього тиску і, відповідно, дуже низький рівень вологи. До того ж, у вакуумі дуже мало кисню. В овочах відбувається процес дихання, тому кисень їм потрібен також. І саме для овочів вакуум є небезпечнішим.1 квіт. 2019 р.

Де краще зберігати овочі?

Більшість овочів найкраще зберігати при температурах 0-8 ° С. Для стійких до впливу холоду коренеплодів (морква, буряк тощо) температура зберігання становить 0-2 °С, картопля: 2-3 °С, помідори і огірки взагалі не переносять близькі до 0 ° С температури. Їх необхідно зберігати в умовах від 10 °С.

Чому для кращого зберігання овочів у сховищах підтримують низькі позитивні температури і високу концентрацію со2?

В холодильній камері зниження концентрації О2 і підвищення СО2 призводить до значного уповільнення усіх метаболічних процесів, що відбуваються у плодах. В результаті терміни їх зберігання продовжуються на 2-3 місяці, максимально зберігаються їх смакові та харчові властивості, а втрати знижуються у 2-3 рази.

Скільки зберігаються фрукти?

Як довго зберігаються овочі та фрукти: яблука – 4-6 тижнів в холодильнику авокадо – 4-7 днів при кімнатній температурі, якщо не м'який, м'який краще зберігати в холодильнику 2-3 дні банани – 2-5 днів при кімнатній температурі або до 7 днів у холодильнику броколі – 1-2 тижні в холодильнику

Овочеве асорті в вакуумі рецепт для су-виду
Овочеве асорті в вакуумі Су вид ідеально підходить для приготування овочів. Рецепт овочевого асорті в вакуумі.