Компот з абрикосів та смородини

Скільки часу стерилізувати компот з смородини?

Щоб простерилізувати кришку, просто опустіть її в киплячу воду на 3-4 хвилини. Банку з компотом перевертаємо догори дном і укутуємо чимось теплим. Кеш

Скільки треба стерилізувати компот з абрикосів?

Залити сиропом абрикоси. Потім на дно каструлі з водою помістити тканинну серветку або рушник, покласти банки з кришками й стерилізувати 10 хвилин. Закатати банки.

Як зварити корисний компот?

Для приготування компоту плоди не потрібно попередньо розморожувати, так вони втратять багато соку. Тому покладіть всю ягідну суміш у замороженому вигляді в киплячу воду. Дочекайтеся, коли вода знову закипить. Зменшіть вогонь й варіть компот не більше 5 хвилин.

20 найапетитніших рецептів компоту зі смородини
Заморожу макуху, її можна буде додавати в чай і наступні компоти. Тобі знадобиться: 800 г чорної смородини, 250 г цукру, 4 л води. Смородину пропусти через соковижималку. Отриманий сік змішай з|із| водою і прокип’яти 5 хвилин|мінути|. Зніміть компот з вогню, додай цукор і залиш …