Для чого використовують сублімовані ягоди

Сублімовані шматочки ягід та фруктів можна використовувати у випічці та створенні десертів, посипати ними зверху готові страви. Можна використовувати порошок субліматів або цілі ягоди чи шматочки. Овочі, м'ясо, рибу можна використовувати аналогічно, наприклад, додавати в каші, супи, салати.16 січ. 2023 р.

Де використовують сублімовані фрукти?

Як використовувати сублімовані ягоди?

  • Посипати готові десерти
  • Додавати в тісто
  • Додавати в мармелад і зефір для зміцнення текстури
  • Обсипати зефір, маршмеллоу, трюфелі
  • Додавати в креми для додання ягідного смаку і натурального кольору
  • Для шоколадних цукерок – в начинку і як декор

Кеш

Що можна сублімувати?

Сублімація: які продукти можна сублімувати Сублімувати можна різні продукти: цілі і шматочками фрукти, ягоди, овочі, різні соки, каші, гриби, йогурти, сир, молоко, концентрат кави, м'ясо, морепродукти.

Як сублімувати ягоди?

Процес сублімації Продукти поміщають в спеціальну герметичну вакуумну камеру, там ягоди піддають нагріванню з одночасним видаленням повітря. Таким чином кристали льоду випаровуються, а не перетворюються в рідину. Після цього фрукти можна розфасувати по вакуумним упаковкам і відправити в морозилку. Кеш

Сублімовані ягоди: що це таке, як їх приготувати і …
Ягоди – це джерело вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів та інших життєво важливих речовин, необхідних організму людини.