Для чого використовують сублімовані ягоди
Сублімовані шматочки ягід та фруктів можна використовувати у випічці та створенні десертів, посипати ними зверху готові страви. Можна використовувати порошок субліматів або цілі ягоди чи шматочки. Овочі, м'ясо, рибу можна використовувати аналогічно, наприклад, додавати в каші, супи, салати.16 січ. 2023 р.
Де використовують сублімовані фрукти?
Як використовувати сублімовані ягоди?
- Посипати готові десерти
- Додавати в тісто
- Додавати в мармелад і зефір для зміцнення текстури
- Обсипати зефір, маршмеллоу, трюфелі
- Додавати в креми для додання ягідного смаку і натурального кольору
- Для шоколадних цукерок – в начинку і як декор
Кеш
Що можна сублімувати?
Сублімація: які продукти можна сублімувати Сублімувати можна різні продукти: цілі і шматочками фрукти, ягоди, овочі, різні соки, каші, гриби, йогурти, сир, молоко, концентрат кави, м'ясо, морепродукти.
Як сублімувати ягоди?
Процес сублімації Продукти поміщають в спеціальну герметичну вакуумну камеру, там ягоди піддають нагріванню з одночасним видаленням повітря. Таким чином кристали льоду випаровуються, а не перетворюються в рідину. Після цього фрукти можна розфасувати по вакуумним упаковкам і відправити в морозилку. Кеш
Сублімовані ягоди: що це таке, як їх приготувати і …
Ягоди – це джерело вітамінів, мікроелементів, антиоксидантів та інших життєво важливих речовин, необхідних організму людини.