Як робиться яблучний оцет у домашніх умовах

Викладіть шматочки яблук у банку, залийте 1 л води та 1 л яблучного фрешу, додайте яблучну вичавку, 2 ст. л. цукру та за необхідності ½ ч. л. сухих дріжджів. Накрийте марлею та залиште за кімнатної температури на 50 днів. Раз на 2 дні перемішуйте вміст банки. Через 50 днів процідіть оцет через чисту марлю.

Як зробити яблучний оцет з яблучного соку?

  1. Яблука обмийте, потріть на дрібній тертці, щоб утворилося більше соку або пропустіть через соковижималку, якщо вона у вас є. …
  2. До вичавок додайте теплу кип'ячену воду. …
  3. З'єднайте рідина з раніше отриманими яблучним соком, додайте в отриману масу цукровий пісок.
  4. Вилийте рідину в чисту суху ємність, бажано скляну

Як вибрати натуральний яблучний оцет?

Як вибрати яблучний оцет:

  1. Натуральний яблучний оцет повинен продаватися тільки в скляній тарі. …
  2. Міцність натурального яблучного оцту становить 3-6%. …
  3. На етикетці яблучного оцту має бути написано: «Яблучний оцет». …
  4. У натуральному продукті можна спостерігати невеликий осад.

Коли готовий яблучний оцет?

Отриману чисту рідину потрібно перелити в ємність і додати близько 60 г меду/цукру. Потім слід знову накрити посуд і поставити в місце з кімнатною температурою для подальшого бродіння. Якщо через 50-60 днів людина побачить, що рідина максимально прозора, оцет готовий. Кеш

Домашній яблучний оцет – простий рецепт …