Як прибрати гостроту часнику

Лактоза пом'якшує гостроту і занадто яскравий смак спецій, особливо каррі, майорану і часнику. Додайте невелику кількість сметани і йогурту в страви, де вони будуть доречні: соуси, тушковані овочі, м'ясо.

Як перебити смак часнику?

Часниковий запах можна нейтралізувати іншими продуктами: грибами, базиліком, листям салату, цикорієм, селерою, картоплею, яблуками, петрушкою і листям м'яти. Але найефективніші з них три. Найкраще з запахом часнику справляється м'ята. Вона містить велику кількість фенольних сполук, які нейтралізують запах.

Як почистити багато часнику?

Ще один спосіб легко почистити часник. Покладіть зубчики часнику в миску і відправте її в мікрохвильовку на 15-20 секунд. Потужність потрібно вибрати максимальну. Після цього дістаньте миску з часником, і легко зніміть з нього лушпиння.

Як нейтралізувати часник в страві?

Якщо ви випадково насипали забагато часнику, виправити страву можна за допомогою уже відомих нам своєю славою томатів. Якщо натерта сира картопля, підготована для дерунів, тощо, потемніла, потрібно злити із картоплі потемнілу рідину, після чого залити картоплю холодним молоком і добре перемішати. КешСхожі

Часник від паразитів, глистів і гостриків: як …
Як приймати настоянку з часнику від глистів? Інструкція по приготуванню і використанню: Очищаємо від лушпиння головку часнику.